Jakość podana do stołu

W wyniku ponad 30-letniego doświadczenia w obszarze żywienia i hodowli zwierząt oraz licznie przeprowadzonych badań oraz kontroli i obecności na wszystkich etapach łańcucha produkcyjnego żywności (dzięki ścisłej współpracy z wylęgarniami, hodowcami, ubojniami i innymi partnerami z łańcucha produkcji żywności) powstał znak „Jakość podana do stołu”.

Już teraz konsumenci mogą zakupić pierwsze produkty z tym oznaczeniem - jajka funkcjonalne Super Power z wysoką zawartością witamin E, B12 i selenu.

Produkty oznaczane znakiem „Jakość podana do stołu” wyróżniają się:

jakością kontrolowaną na każdym etapie produkcji

bezpieczeństwem dla konsumentów

produkcją z troską o środowisko, z poszanowaniem zasad zrównoważonego rozwoju

produkcją z poszanowaniem dobrostanu zwierząt

możliwością wyliczenia śladu węglowego

Wyniki wyszukiwania